Om Mom in Style

Mom in Style är en nätbutik som erbjuder gravida och ammande kvinnor ett brett sortiment av trendiga kläder att ha både till vardags och vid festligare tillfällen. Sortimentet innehåller alltifrån basplagg såsom byxor och t-shirts till roliga och smarta amningsplagg.

Ledorden i urvalet av kläder är komfort, passform och kvalitet. Att känna sig både fin och bekväm i sina kläder borde vara en självklarhet för alla kvinnor oavsett skede hon befinner sig i livet. Det är även väsentligt att kläderna ska kunna användas en längre period och därmed kännas som en investering för din garderob. Ambitionen är därför att erbjuda snygga kläder som även kan bäras efter graviditeten.

Mom in Style´s främsta strävan är att, genom de rätta kläderna, få kvinnan att känna sig vacker som hon faktiskt är. Att bidra till att hon stolt kan bära upp sin mage och kropp med stil.

 

 

Företagsinformation

Mom in Style AB är ett registrerat aktiebolag med säte i Stockholm.

 

Organisationsnr:                   556963-4131

Momsregistreringsnr:           SE556963413101

 

 

Kundtjänst

Mom in Style välkomnar dina förslag, synpunkter och kommentarer gällande nätbutiken och sortimentet.

Vill Ni tipsa om någon intressant produkt, ett märke eller hur Mom in Style kan bli bättre på något annat sätt, är Ni välkommen att ta kontakt med kundtjänst på info@mominstyle.se.

 

Har Ni frågor eller funderingar kring leverans, betalning eller plaggen är Ni välkommen att kontakta kundtjänst på info@mominstyle.se eller på telefonnummer 08 – 410 10 211 vardagar mellan kl 18.30 – 19.30.

 

Återkoppling via mail sker alltid inom 24 timmar på helgfria vardagar.